Sakarya'dan Kısa Kısa

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, belediye çalışanları ve aileleriyle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye çalışanları ve aileleriyle iftar yaptı.

Toçoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, 10 yıldır bu şehre birlikte hizmet sunduklarını, beraberce çok ciddi işlere imza attıklarını belirterek, "İnşallah milletimiz ve şehrimiz için çok daha önemli ve güzel projeleri hep birlikte hayata geçirmeye devam edeceğiz. Allah hayırlı işlerimizde bizleri muvaffak etsin." dedi.

Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini de ifade eden Toçoğlu, şunları kaydetti:

"Belki geçmişte yaşananları çoğumuz unuttuk. Aylarca çalıştırdığı işçisine maaşını ödeyemeyen belediyelerden, bugün çalışanlarıyla bir bütün olmuş, beraberce hizmet eden belediyeler haline geldik. Bütün bunlar Ankara'da Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kurulan istikrarlı hükümetimiz sayesinde oldu. Ankara'da güçlü ve istikrarlı bir hükümet olmadığında yerel yönetimlerin çok fazla yapacağı bir şey olmayacağını geçmişten çıkardığımız tecrübelerle biliyoruz. Bu sebeple 24 Haziran seçimleri, hepimiz için önemli bir süreç. İnşallah ülkemiz ve şehrimiz 24 Haziran sonrasında da istikrarlı yürüyüşüne devam edecek."

Etkinliğe, Toçoğlu'nun eşi Gönül Toçoğlu, Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürleri de katıldı.

- Ramazan etkinlik tırı Karapürçek'te

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ramazan etkinlik tırları ilçe ilçe gezmeye devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığınca Karapürçek ilçesinde çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikte mehter takımı gösterisi ilgiyle izlendi.

Dinletinin ardından çocuklar Hacivat-Karagöz oyunuyla keyifli vakit geçirdi.

- Serdivan Belediye Başkanı Alemdar'a ziyaret

Serdivan İlçe Emniyet Müdür Vekili Hakan İzmirli, Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ı ziyaret etti.

İzmirli, görevine yeni atanması dolayısıyla Serdivan Belediye Belediye Başkanı Alemdar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Alemdar, İzmirli'yi kabulünde yaptığı konuşmada, Serdivan için tüm kamu kurumlarıyla uyum içerisinde hareket ettiklerini belirterek, "Serdivan İlçe Emniyet Müdürümüz Hakan Bey ile de aynı uyumla çalışacağımıza ve güzel ilçemiz Serdivan için birlikte hareket edeceğimize inanıyorum. Ortak paydamız Serdivan ve Serdivanlı hemşehrilerimizin huzuru, rahatı ve mutluluğu." diye konuştu.

İzmirli de Serdivan'da aynı duygularla görev yapacaklarını belirtti.

Kaynak: AA