Milletvekili Aday Listelerinin Belirlenmesi

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci: 'İnşallah 24 Haziran akşamı sandıklardan çıkacak sonuçlarla milletimize çifte bayram yaşatacağız'.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, 24 Haziran'da sandıktan çıkacak sonuçla millete çifte bayram yaşatmak istediklerini belirtti.

Özkeçeci, yaptığı yazılı açıklamada, 27. Dönem Milletvekili Seçimi için parti genel merkezince belirlenen aday listesinin, ülke, millet ve şehre hayırlı olmasını temenni etti.

Geniş bir mutabakat süreci sonunda genel merkezin takdiriyle Gaziantep’i 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak olan adayların belirlendiğini ifade eden Özkeçeci, şunları kaydetti:

"Her biri birbirinde kıymetli milletvekili adaylarımızla birlikte verimli bir seçim süreci yürüteceğiz. Bütün teşkilatlarımıza birlikte çalmadık kapı, sıkılmadık el kalmayana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Seçim sandıkta kazanılır, bütün teşkilat mensuplarımızla sandıklarımıza sahip çıkacağız. İnşallah 24 Haziran akşamı sandıklardan çıkacak sonuçlarla milletimize çifte bayram yaşatacağız. Bu ülke üzerinde kirli hesaplar peşinde koşan şer odaklarına gerekli cevapları yine sandıkta rekor oy çıkartarak vereceğiz. Millete hizmet yolunda kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz."
Kaynak: AA