MHP Mersin Milletvekili Adaylarından Silifke'ye Ziyaret

Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve MHP İçel milletvekili adayı Olcay Kılavuz, "Cumhur İttifakı ve cumhurbaşkanlığı seçimini başarı ve zaferle tamamlayacağız." dedi.

Kılavuz, MHP'nin İçel milletvekili adaylarıyla birlikte Silifke ilçesinde partililer ve vatandaşlarla buluştu.

Konvoy eşliğinde şehir turu atıp parti binası önüne gelen adaylar, ilçe başkanlığının düzenlediği tanıtım programı kapsamında partililere ve vatandaşlara seslendi.

Kılavuz, burada yaptığı konuşmada, Türk milletinin zor bir süreçten geçtiğini söyledi.

Suriye'deki Türkmenler için bir yardım kampanyası düzenlediklerini anımsatan Kılavuz, "Oradaki insanın yürek yangını, feryadı figanı gerçek manada yüreğimizi yakmıştır. Şimdi gelmek istediğim nokta şudur; Türk milletinin ve milliyetçi ülkücü hareketin bütün dünya Türklüğüne, İslam alemine büyük hizmetleri vardır." diye konuştu.

Kılavuz, Türk milletinin sigortası ve teminatının MHP olduğunu belirterek, omuz omuza, sırt sırta verip milleti huzurlu, mutlu yarınlara hep birlikte taşıyacaklarını vurguladı.

FETÖ/PDY, PKK ve DEAŞ gibi terör örgütlerinin Türk vatanını hedef aldığını vurgulayan Kılavuz, "Türkiye üzerine oynana oyunları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli öncülüğünde boşa çıkaracağız. Cumhur İttifakı ve cumhurbaşkanlığı seçimini başarı ve zaferle tamamlayacağız." dedi.

Kılavuz ve beraberindeki milletvekili adayları, vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA