İzmitli Muhtarlar İftar Yemeğinde Buluştu

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Belsa Plaza’de düzenlenen iftar yemeğinde muhtarlarla bir araya geldi.

İzmitli Muhtarlar İftar Yemeğinde Buluştu
Her ay muhtarlarla bir ara gelen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ramazan’da da geleneği bozmadı. Belsa’daki meclis salonunda gerçekleştirilen toplantının ardından muhtarlarla birlikte iftar yemeğinde buluşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yaptığı konuşmada, “Mahallerimizde halkımızın temsilcileri olan muhtarlarımızın önemini bilen bu anlayışla hareket eden bir belediyeyiz. Bizim bu anlayışımızın tüm Türkiye’de örnek alınması ayrı bir gurur. 9 yıldır muhtarlarımızla güzel bir birliğimiz oldu. Bu süreç içerisinde Türkiye’deki belediye muhtar ilişkilerinde örnek olacak bir noktadayız. Belediyemiz bünyesinde Türkiye’de ilk defa kurduğumuz Muhtar Hizmet Masamızla sizlere ayrı bir değer verdik” dedi.

Vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik gerçekleştirilen çalıştıklarını dile getiren Soğan, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren haftada en az iki gün sizlerle birlikte mahallerimizi karış karış dolaşıp, vatandaşlarımızın isteklerine yerinde çözümler buluyoruz. Her ay düzenli bir şekilde sizlerle bir araya gelip mahallerimiz için daha ne yapabiliriz diyerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Diğer taraftan da sizlere sosyal ve kültürel katkılar sağlayacak etkinlikler düzenliyoruz. Ayrıca sizlerin çalışma ofislerinizin oluşturulması, donanımı ve ihtiyaçlarınızın karşılanması için çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.

24 Hazirandaki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde muhtarlara büyük görev düştüğüne de dikkat çeken Başkan Doğan, “Ülkemizin ve dünyadaki tüm Müslüman kardeşlerimizin geleceğini ilgilendiren Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde muhtarlarımızın desteği çok önemli. Ülkemizi hain planlarla bölmek, parçalamak isteyen, Kudüs’teki Müslüman kardeşlerimizi vicdansızca katleden İsrail, ABD ve Avrupa’ya gereken cevabı verebilmek için hep birlikte çalışmalı, bir ve beraber olmalıyız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA