Erkan Tan Muharrem İnce'yi topa tuttu

Erkan Tan, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi yerden yere vurdu.

Erkan Tan Muharrem İnce'yi topa tuttu
Erkan Tan Muharrem İnce'yi topa tuttu
Takvim gazetesi yazarı Erkan Tan, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi ''Cumhurbaşkanı' olunca işe bisikletle gideceğim' sözleri üzerinden eleştirdi.

Seçmen dalkavukluğunun bu kadarını görmediğini söyleyen Erkan Tan, 'Seçilirsem Cumhurbaşkanlığı'na bisiklet ile gideceğim' diyen adam seçim mitinglerine özel uçak kiralayarak gidiyor. Mitinglerine de bisiklet ile gitsene ifadelerini kullandı.

Erkan Tan'ın yazısındaki o bölüm;

Muharrem İnce, 'Cumhurbaşkanı' olunca işe bisiklet ile gideceğini söylüyordu.
En sonunda sahnede kendisine bisiklet de takdim ettiler. Tam bir müsamere... Ucuz ve zavallı bir duygu sömürüsü... Kepazelik... Neler gördük ve yaşadık bu siyaset be seçim işlerinde...! Amma... Seçmen dalkavukluğunun bu kadarını bügüne kadar görmemiştim. 'Seçilirsem Cumhurbaşkanlığı'na bisiklet ile gideceğim' diyen adam...
Seçim mitinglerine özel uçak kiralayarak gidiyor. Mitinglerine de bisiklet ile gitsene!!! Mitinglerinde millete, 'Param yok' diyor... Milletten para istiyor... 'Kampanyama yardım' edin diyor... Ama, özel uçak kiralıyor.
Ayrıca, şu an milletvekilisin. Bu da çok mühim bir görev... Bugüne kadar, TBMM'deki milletvekilliği görevine kaç kez bisiklet ile gittin de 'Cumhurbaşkanı seçilirsem bisiklet ile işe gideceğim' diyorsun...? Millet diyor ki... Ne bisikleti kardeş...??!! Mazallah...
Cumhurbaşkanı olsa, uzay mekiği ile gezer.