Cumhur İttifakı Vatandaşlarla İftarda Buluştu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde düzenlenen birlik iftarında Cumhur İttifakı partilerinin temsilcileri ve vatandaşlar bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Vatandaşlarla İftarda Buluştu
Kocaeli’nin İzmit ilçesi Tepeköy Mahallesi’nde Cumhur İttifakı partilerinin temsilcileri ve vatandaşların bir araya gelmesi amacıyla düzenlenen birlik ve beraberlik iftarına binlerce kişi katıldı.

Ferdi Koçal İlkokulu önünde gerçekleştirilen iftar programınDA AK Parti, MHP ve BBP’li partililer ile vatandaşlar bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Birlik ve beraberlik iftarına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, BBP İzmit İlçe Başkanı Sezgin Özmen, Tepeköy Mahalle Muhtarı Celalettin İçöz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeğinde konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Ülkemizin ve tüm dünya Müslümanlarının geleceği için aynı masada toplanmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu meydanda, bu masalarda oturan Ak Partili, MHP’li ve BBP’li tüm kardeşlerimizin tek gayesi ülkemizin, şehrimizin milletimizin daha iyiye, daha güzele ulaşmasıdır. Farklı yollar düşünebilir, farklı siyasi bakış açıları içerisinde olabiliriz. Bu da bir zenginliktir. Ortak gayemiz, ülkemizin, milletimizin, dinimizin, değerlerimizin daha iyi, daha sağlam ellerde olmasıdır. Türk Milleti bin yıllardır bunların etrafında birleşerek var olmuştur. Bu birlik ve beraberliğimiz olmasaydı bizi çoktan yok etmişlerdi. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece milletimizin önü açıktır” dedi.

Kurulan birlik beraberlik ruhunun Türkiye düşmanlarını rahatsız ettiğini de belirten Başkan Doğan, “Bu seçimin batıyı, Amerika’yı, düşmanlarımızı rahatsız ettiği bir gerçekse bu durumu desteklemek gerekir. Eğer bu seçim görüntüsü düşmanlarımızı rahatsız edecekse, siyasi parti gözetmeksizin, ülkemizdeki istikrarın devamlılığı için, çocuklarımızın geleceği için tarafımız ortak olmalı. Biz halkımıza güveniyoruz. Halkımızın tarafını çok güzel bir şekilde sandıkta belli edeceğini biliyoruz. Şimdiden 24 Haziran seçimleri hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA