MHP'den İhtiyaç Sahipleri İçin 'Hilal Kart' Kampanyası

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa il Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için "Hilal Kart" kampanyası başlatıldı.

MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, yeni "Hilal Kart" kampanyasını il binasında düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı.

İl Başkanı Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, partisinin ihtiyaç sahibi ve mazlumun her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

İhtiyaç sahiplerine gıda kolisi yerine daha geniş alanda kullanılabilecek "Hilal Kart" kampanyası başlattıklarını belirten Öztürk, şöyle konuştu:

"Arkadaşlarımızla beraber bir proje gerçekleştirdik, bu projenin adı 'Hilal Kart' her bir kart 50 lira olarak geçiyor. Birçok yerde belli erzak dağıtımları olmakta, biz de erzak dağıttığımızda gördük ki erzak dağıttığımız arkadaşımızın ayakkabısı yok, elbisesi ya da farklı şeylere ihtiyacı var. Biz de ilk önce 'Hilal Kart' kullanılabilecek örneği gıda, giyim ve ayakkabı gibi farklı sektörlerde hizmet veren iş yerlerini tespit ederek iş yeri girişine 'Hilal Kart' geçerli etiketi yapıştırdık. Bu kartları ihtiyaç durumuna göre aynı aileye 1-5 arası kart vererek ihtiyaçların sağlamaları için yardımcı oluyoruz. Vatandaşlarımız aldıkları kartları belirlediğimiz iş yerlerinde alışverişlerini yapabilirler. Manisa'daki bütün ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizi partimizde kartları almaya davet ediyoruz."

Başkan Öztürk, ayrıca başlatılan bu projenin sadece ramazan ayı ile sınırlı kalmayıp sürekli olarak devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA