Muratpaşa'da Sokak Hayvanları Fesitvali

Muratpaşa Belediyesinin hafta sonu gerçekleştireceği Sokak Hayvanları Festivalinde, yazar Ahmet Ümit imzalı 10 kitap müzayedede satışa çıkacak. Müzayedede arttırma ise kedi ve köpek maması üzerinden yapılacak.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 5 Mayıs Cumartesi günü saat 18.00'de Ziya Gökalp Kent Parkı'nda başlayacak festival, pazar günü Muratpaşa Belediyesi Hayvan Barınağı ve Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ziyaretiyle devam edecek.

Hayvan dostları ve bu alandaki sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirecek şenliğin sanat yönetmenliğini ve koordinatörlüğünü Antalya Devlet Opera ve Balesi sanatçısı tenor Devrim Demirel gerçekleştiriyor. Çok sayıda sanatçının katılacağı etkinlikte klasik müzikten pop müziğe kadar konserler düzenlenecek.

Şenlikte ayrıca, aralarında yazar Ahmet Ümit'in etkinliğe özel imzaladığı 10 kitabın da bulunduğu resimler, fotoğraflar müzayedeyle satışa çıkartılacak.

Ancak müzayedede arttırma kedi ve köpek maması üzerinden yapılacak. Toplanan mamalar Muratpaşa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda sokak hayvanlarına ve barınakta yaşayan hayvanlara ulaştırılacak.

Kaynak: AA