Kurum Ve Kuruluşların Basın Sorumluları Bir Araya Geldi

Konya'da kurum ve kuruluşların basın ve halkla ilişkiler sorumluları ile iletişim koordinatörleri, bir araya geldi.



Katılımcılar, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Konya İl Müdürlüğü ve KTO Karatay Üniversitesince üniversitenin sosyal tesislerinde düzenlenen etkinlikte, tanışma ve görevleriyle ilgili istişarelerde bulunma fırsatı buldu.

Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Abdurrahman Fidancı, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin kadim üniversitesinde bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getirerek, programa ev sahipliği yapan KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade'ye teşekkür etti.

İl Müdürlüğü olarak belirli dönemlerde basın kuruluşlarına ve kamu kuruluşlarına ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Fidancı, "Kamu kurumlarında basın görevlerini yürüten personelin birbirleriyle tanışması ve kaynaşması amacıyla böyle bir program düzenledik. Önümüzdeki dönemlerde yine diğer kurumlarla da işbirliği yaparak meslekte duayen isimlerle sizleri bir araya getirmeyi düşünüyoruz. Haber nasıl yazılır, başlık nasıl atılır, fotoğraf seçimi nasıl yapılır, sosyal medya yönetimi nasıl olur, medya ile ilişkiler, kamu kurum ve kuruluşları ile kurumsal iletişim nasıl olur, daha da önemlisi bir kriz nasıl yönetilir gibi konularda uzman kişilerle eğitim çalışmaları yapmayı planlıyoruz." diye konuştu.

Programda Rektör Sade de bir konuşma yaparak basın mensuplarının il ve ülke için önemine işaret etti.

Kaynak: AA