Bodrum'da Hediyelik Eşya Dükkanında Yangın

Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı çok sayıda itfaiye ekibi ve özel firmalara ait itfaiye araçlarıyla müdahale edilen yangında, iş yeri tamamen yandı Yangın söndürme çalışması sırasında dumandan etkilenen 3 kişiye sağlık ekiplerince müdahale edildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent-Yahşi Mahallesi'ndeki hediyelik eşya ve tasarım ürünleri satılan işletmede çıkan yangın söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Yalıkavak karayolundaki hediyelik eşya ve tasarım ürünlerinin satıldığı bir işletmede çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle önündeki tezgahları da sardı.

Yangına, Muğla Büyükşehir Belediyesine ait çok sayıda itfaiye ekibi ve özel bir inşaat firmasına ait itfaiye araçlarıyla müdahale edildi.

Bazı vatandaşların bahçe sulama hortumlarıyla söndürme çalışmalarına destek verdiği yangın, güçlükle kontrol altına alınabildi.

İşletme tamamen yandı, hediyelik eşyaların büyük bölümü zarar gördü. Yangın söndürme çalışması sırasında dumandan etkilenen ve aralarında bir kadının da bulunduğu 3 kişiye bölgede hazır bekletilen 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale etti.

Polis yangının çıkış nedenini araştırıyor.
Kaynak: AA