Baba oldu ama bir büyük de üzüntü yaşadı

İstanbullu Gelin dizisinin Faruk’u Özcan Deniz baba oldu ama bir büyük de üzüntü yaşadı.

Baba oldu ama bir büyük de üzüntü yaşadı
Baba oldu ama bir büyük de üzüntü yaşadı
Hüzün ve sevinç bir arada

Babası kanser tedavisi gören Özcan Deniz, hüznü ve sevinci aynı anda yaşadı. Oyuncunun ilk işi, dünyaya gelen oğlunu, yoğun bakımdaki babasına göstermek oldu.

Milliyet Cadde'nin haberine göre Özcan Deniz, bir yandan oğlunu kucağına almanın heyecanını, diğer yandan da kanser tedavisi gören babasının üzüntüsünü yaşıyor. Oyuncu, geçtiğimiz yıldan beri hem akciğer hem de bağırsak kanseri tedavisi gören ve durumu ağırlaşan babası Sadık Deniz'i de eşinin doğum yaptığı hastaneye yatırdı. Deniz, iki gün önce dünyaya gelen oğlu Kuzey'i, hasta yatağındaki babasına gösterdi.

Deniz'in ağabeyi Ercan Deniz, babasının torununu görünce sevinip moral bulduğunu söyledi. Şu an hem sevinç hem de üzüntü içinde olduklarını belirten Ercan Deniz, “Özcan'ın ilk işi, oğlunu babamıza göstermek oldu. O da torun sevinci yaşadı. Babamızın durumu ağırlaştı. Bağırsaklarında kitle vardı, o da patladı. Yoğun bir hastane süreci var. Özcan iki tarafa da yetişmeye çalışıyor” dedi.

Bilindiği üzere Özcan Deniz şu sıralarda Star TV ekranlarında Aslı Enver ile birlikte İstanbullu Gelin dizisinin başrolünde yer alıyor… Dizide Faruk karakterini canlandıran Deniz, başarılı oyunculuğu ile kendinden konuşturmasını biliyor.