Alaplı'dan Kısa Kısa

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için seçmen listeleri Alaplı'da muhtarlıklarda askıya çıktı.

Alaplı Yeni Siteler Muhtarı Hüseyin Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçmen listelerinin bugünden itibaren askıya çıktığını söyledi.

Vatandaşların mutlaka seçmen listelerini kontrol etmeleri gerektiğini ifade eden Uysal, "Listeler 12 Mayıs'a kadar askıda kalacak. Vatandaşlarımız cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde oy kullanmak istiyorsa listede isimlerinin olup olmadığını kontrol etmelidir. Diğer taraftan vatandaşlarımız www.ysk.gov.tr adresinden de seçmen kayıtlarını kontrol edebilir. Eğer vatandaşlarımızın listelerde isimleri bulunmuyorsa nüfus müdürlüklerine giderek bulundukları yerleşim yerlerine kayıt yaptırmaları gerekmektedir. " diye konuştu.

- Belediye Başkanı Tekin, çalışmaları inceledi

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, ilçede yürütülen çalışmaları incelediğini bildirdi.

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, Fen İşleri ekipleri tarafından mahallelerde yürütülen yol ve aile parkı çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Göreve geldiği günden bugüne insan odaklı hizmet üretmeye gayret gösterdiklerini anlatan Tekin, şunları kaydetti:

"Vatandaşlara layık olabilmek ve en iyi hizmeti üretip sunabilmek için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Mahallelerimizde şu anda yol genişletme aile parkı çalışmaları var. Öte yandan vatandaşlarımız bizlere taleplerini iletmek istiyorlar bizde onların ayağına kadar giderek taleplerini dinliyoruz. Alaplı'ya daha yaşanabilir bir kent yapmak için elimizden geleni yapıyoruz."

Kaynak: AA