MHP Manisa Milletvekili Adayları Tanıtıldı

24 Haziran yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanlığı tarafından parti binasında milletvekili adayları kamuoyuna tanıtıldı.

MHP Manisa Milletvekili Adayları Tanıtıldı
MHP Manisa İl Başkanlığı binasındaki aday tanıtım programına, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, milletvekili adayları Nurullah Savaş, Mesut Bayram Laçalar, Musa Akçay, Seval Başkesen, Mustafa Karakaş, Şinasi Şavran ve Celalettin Çabuk ve partililer katıldı.

Burada konuşan İl Başkanı Öztürk, MHP Manisa milletvekili adaylarını tek tek tanıtarak, kendilerini Ankara'ya milletvekili olarak göndermek istediklerini söyledi.

Partisinin her zaman olduğu gibi duruşunun açık ve net bir şekilde devletin ve milletin menfaatlerini göz önünde bulundurduğunu kaydeden Öztürk, şöyle konuştu:

"Bugün burada Milliyetçi Hareket Partimizin belirlenen adayları ile istişare yapmak ve kendilerini tanıtmak amacıyla il teşkilatımızda bir araya geldik. Milliyetçi Hareket Partisi diğer siyasi partilerin dışında bir partidir. Birçok siyasi parti Cumhurbaşkanlığı için bir yarış içerisindedir. Ama Milliyetçi Hareket Partisinin böyle bir yarışı yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi sadece ve sadece vatan için mücadele etmektedir. Geçmişte olduğu gibi bugün yine devletin ve milletin bekası için ne gerekiyorsa onu yapacak durumdadır.

Biz de Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin dünden bugüne kadar yapmış olduğu süreci, gördüğümüzde gerek daha önceki çözüm sürecindeki uyarıları ve gerekse FETÖ ile ilgili uyarıları göz önünde aldığımızda bunun Türkiye için dışarıdan nasıl bir tehdit olduğunu görmüştür ve bu erken seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Bu süreçte Manisa'da Milliyetçi Hareket Partisi'nden bir birinden değerli adayları bugün burada bizlerle beraber tüm basının tanımasını istediğimiz adaylarımız buradadırlar."

Öztürk, mazeretleri nedeniyle 1. sıra adayı Erkan Akçay, 4. sıra adayı Hüseyin Şahin Erturan ile 9. sıra adayı Nadi Sarı'nın katılamadığını kaydetti.

Öztürk'ün açıklamasının ardından MHP Manisa Milletvekili adayları, kendilerini tanıtarak 24 Haziran'da yapılacak seçimler için birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Aday tanıtım programı, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: AA