Ekinci Gençlerle Bir Araya Geldi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik ve İlçe Gençlik Kolları Üyeleriyle bir araya gelerek, seçim öncesi istişarelerde bulundu.

Ekinci Gençlerle Bir Araya Geldi
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik ve Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları Üyeleriyle bir araya geldi. Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımı bitme aşamasına getirilen ve kısa süre içinde açılması planlanan, kitap otağında gençlerle bir araya gelen Ekinci, hem 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri hem de Eyyübiye Belediyesi tarafından gençliğe yapılan yatırımlar konusunda istişarelerde bulundu. AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, AK Parti Eyyübiye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Müjde, Haliliye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özdemir ile İl ve İlçe Gençlik Kolları üyelerinin de katıldığı istişare toplantısında yapılacak olan seçimlerin önemine de vurgu yapıldı. Eyyübiye Belediyesi tarafından gençliğe yapılan yatırımlar da toplantıya katılan gençler tarafından takdir topladı. Başkan Ekinci de, Eyyübiye Belediyesi ak evler spor salonlarının önemine vurgu yaptığı konuşmasında, binlerce genci hem sportif faaliyetlerle buluşturduklarını hem de gençleri milli ve manevi değerlere haiz birer gençlik olarak yetiştirdiklerini belirtti.

Eyyübiye Belediyesi olarak gençliğin her zaman yanında olduklarını belirten Ekinci, ”Şu anda ak evler spor salonlarında 6 bin gencimiz istifade ediyor. Bu gençlerimizden 3 bin tanesi lisanslı sporcumuz. Gençlik ve kültür merkezlerimizde de 4 bin gencimize hizmet ediyoruz. Toplamda 10 bin gencimizle Eyyübiye Belediyesi olarak temas halindeyiz. Bizleri kurtaracak olan gençlerdir. Fil dişinden kuleler yapabilirsiniz. Ama siz eğer gençleri eğitmezseniz onları milli manevi değerlerle buluşturmazsanız, güzelliklerle donatmazsanız yaptığınız hiçbir şey işe yaramaz. Çünkü bizleri kurtaracak olan gerçekten gençlerdir. Bizlerin gençliğe yatırımı ve desteği gün geçtikçe devam edecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA