Başkan Baran, 'Körfezlinin Derdini Hep Kendimize Dert Edindik'

Çamlıtepe’de esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Biz Körfezlilerle hep dertleştik, yaptığımız her işin de hesap verdik” dedi.

Başkan Baran, 'Körfezlinin Derdini Hep Kendimize Dert Edindik'
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Çamlıtepe’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Çamlıtepe’de bulunan Kemal Sadi Şirin Camii’nde teravih namazı kılan Başkan İsmail Baran, İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yöneticileri ile birlikte cemaatle sohbet etti. Başkan Baran ve İlçe Başkanı Şener Söğüt daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Çamlıtepe Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Demokratik siyasetin kurumsallaştığı yeni sistemde, istikrar kalıcı hale gelecek” diyen Başkan İsmail Baran, “24 Haziran’da yapılacak seçimlerin ardından; Hızlı karar, gecikmeyen icraat ve etkili yönetimle, ekonomik büyüme ivme kazanacak. Cumhurbaşkanımız; ‘Biz milletimizle hep dertleştik, hep ona hesap verdik’ dedi.

Biz de Körfezlinin derdini hep kendimize dert edindik” dedi.

AK Parti’nin sorumluluklarını bilen, ülkenin daha da ilerlemesi için gecesini gündüzüne katan bir teşkilat olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “24 Haziran güçlü Türkiye’nin artık engebesiz yolda emin bir şekilde koşmaya başlaması için çok önemli bir fırsattır. Bu seçimin sonucuna göre, ülkemiz ya 16 yıldır aralıksız sürdürdüğü demokrasi ve kalkınma hamlesini devam ettirecek, ya da pek çok kazanım heba olup gidecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA