AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Özer Açıklaması

'İlk defa başkanlık sistemi uygulanacak ve parlamenter sistem yerini daha güçlü, daha etkili bir sisteme bırakacak.'

AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, "İlk defa başkanlık sistemi uygulanacak ve parlamenter sistem yerini daha güçlü, daha etkili bir sisteme bırakacak." dedi.

Özer, parti binasında düzenlenen toplantıda gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Haziran'da Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin yapılacağını söyledi.

Bu seçimlerin ülkenin bekası için üst düzey öneme sahip olduğunu belirten Özer, şöyle konuştu:

"İlk defa başkanlık sistemi uygulanacak ve parlamenter sistem yerini daha güçlü daha etkili bir sisteme bırakacak. AK Parti ve MHP’nin cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Milletvekilleri listemiz de 21 Mayıs Pazartesi günü saat 17.00'da genel merkezimiz tarafından açıklanacaktır. AK Parti adaylarının her biri gerekli bilgi ve beceriye sahip, yöneticilik vasfı olan kişilerdir, her biri memleket sevdalısı, her biri memleketimize ve milletimize hizmet etmek için yarışan çok değerli isimlerdir. Seçimin erken olması bizim için sorun değil tam tersi motive edici olmuştur. AK Parti teşkilatları 365 gün sahada ve milletimizle iç içedir. Sadece seçim zamanı sahaya inen değil her an milletimizin elini sıkan dinamik bir teşkilatız. O yüzden seçimlere en hazır parti biziz inşallah 24 Haziran seçimlerimizde yine milletimizin teveccühü ile tekrar Lapseki’de 1. parti olarak milletimize hizmet etmek için milletvekillerimiz ile görev başında olacağız. 24 Haziran seçimlerinin başta Lapseki’miz olmak üzere milletimiz ve ülkemize hayılı olmasını temenni ediyorum."
Kaynak: AA