'Gönlümüz Ve Sevgimiz Mehmetçikle' Kampanyası

Kampanya kapsamında 40 bin lira para toplandı.

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Gönlümüz ve Sevgimiz Mehmetçikle" bağış kampanyasıyla bir ayda 40 bin lira para toplandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, kampanya kapsamında Mehmetçik Vakfı hesabına aktarılan yardım makbuzunu Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer'e teslim etti.

Kaymakam Ürkmezer, yaptığı konuşmada, kampanyanın Afrin'e, şehit ve gazi yakınlarına destek olmak amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Kampanyaya destek veren herkese teşekkür eden Ürkmezer, "Arkadaşlarımız bir ay gibi kısa sürede böylesi önemli bir miktara ulaşmışlar. Bu birlik beraberliğin her zaman en üst seviyede olduğu, medeniyetimizin de bizlere öğrettiği dayanışmanın en güzel örneklerinden birisidir. Kampanyada görev alan evlatlarımız ile gurur duyuyorum." diye konuştu.

Safranbolu'nun her daim şehitlerine ve gazilerine sahip çıktığını aktaran Ürkmezer, şöyle konuştu:

"Bu kampanyada da Safranbolu bunu bir kez daha göstermiştir. Böylesi önemli ve bir o kadar da anlamlı bir kampanyanın düzenlenmesinde emek veren Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, değerli öğrencilerimize ve Safranbolu halkına teşekkür ediyorum."
Kaynak: AA