Bilecik'te İftar Coşkusu

Bilecik’teki her bir mahallede gerçekleştirilen ve vatandaşlar arasında komşuluk bilincinin oluşmasını sağlayan Ramazan iftarları bu yıl da gerçekleştiriliyor.

Bilecik'te İftar Coşkusu
Bilecik, "Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma ve huzur ayıdır" düşüncesi çerçevesinde 11 ayın sultanını iftarlar, Osmanlı şerbet ikramları, temaşa sanatlarının sergilendiği programlar, çocuklara yönelik oyun ve eğlenceleri yaşayarak geçiriyor. Bilecik Belediyesi Kapalı Pazar alanında kurulan iftar sofrasına; Orhangazi, Aşağıköy, İstasyon ve Osmangazi Mahalle sakinleri katıldı.

İftar programına; Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, İl Başkanı Yardımcısı Haşim Balcı, AK Parti Bilecik Milletvekili aday adayları Selim Yağcı, Ramazan Kurtulmuş, Hüsnü Ersoy, Mustafa Yıldırım ve teşkilat üyelerinden oluşan heyet ile vatandaşlar katıldı.



"Ramazanın bereketini paylaşmak için bir araya geldik’’

Başkan Can, Bilecik Belediyesi tarafından yıllardır geleneksel olarak gerçekleştirilen Ramazan iftarlarını bu yıl da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Ramazan ayının bütün güzelliklerini kentte yaşamak istediklerini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can, "Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazanda yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik çok daha ön plana çıkmaktadır. Artık geleneksel hale gelen iftar programlarımızı bu yıl da devam ettiriyoruz. Bu akşam Orhangazi, Osmangazi ve İstasyon Mahallemiz ile Aşağıköy sakinlerimizi ağırlıyoruz. Bu anlamlı davetimize katıldığınız için ben çok teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan parti teşkilatımızın üyeleri ve milletvekili aday adaylarımıza da çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA