Başkan Doğan'dan Ramazan Ayında Mahalle Ziyaretleri

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ramazan ayında da sürdürdüğü gezilerine Mehmet Ali Paşa ve Şirinevler Mahallesi’nde devam etti.

Başkan Doğan'dan Ramazan Ayında Mahalle Ziyaretleri
İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Ramazan ayının mutluluğunu vatandaşlarla bir arada yaşamak amacıyla İzmit halkıyla bir araya geliyor. İnceleme gezileri kapsamında haftanın en az iki gününü mahallerde geçiren Başkan Doğan, Ramazan ayında da aynı tempoyla mahalle gezilerini sürdürüyor. Gerçekleştirdiği geziler sırasında vatandaşları dinleyen Başkan Doğan’ın son durağı Mehmet Ali Paşa ile Şirinevler Mahallesi oldu.

Ziyaretleri sırasında 24 Haziran’daki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde Türkiye üzerinde oynanacak oyunlar hakkında vatandaşlara bilgiler aktaran Doğan, "24 Haziran’daki seçim, dünyadaki mevcut yapılanma, Türkiye üzerinde oynan oyunlara dur demek için büyük bir fırsattır. Ülkemizin menfaati, çocuklarımızın geleceği ve zulme uğrayan tüm Müslüman kardeşlerimiz için bir ve beraber olmalı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı seçip, dünyaya gereken mesajı vermeliyiz“ dedi.

Kaynak: İHA