AK Parti Malatya İl Başkanı Koca Açıklaması

'Sayın Cumhurbaşkanımızın layık gördüğü bu görevi hep birlikte yerine getirme gayretinde olacağız'.

AK Parti Malatya İl Başkanlığına atanan İhsan Koca, "Sayın Cumhurbaşkanımızın layık gördüğü bu görevi hep birlikte yerine getirme gayretinde olacağız." dedi.

Başkan Koca, AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana ellerinden geldiğince kente, partiye çalıştıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla bu göreve getirildiğini belirten Koca, "Bizden önce görev yapan Hakan Kahtalı başkanımızın yüksek tuttuğu çıtayı devralmak nasip oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın layık gördüğü bu görevi hep birlikte yerine getirme gayretinde olacağız. Malatya'da yaşıyoruz, birinci önceliğimiz Malatya'ya hizmet. Malatya'ya hizmet ederken de partimize ve ülkemize hizmet etme gayreti içerisindeyiz." diye konuştu.

Koca, makam ve mevkinin gelip geçici olduğunu önemli olanın kalıcı bir seda bırakmak olduğunun aktararak, "Bu bilinçle yola devam diyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, onun liderliğinde, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin de Cumhuriyet tarihinde bir dönem noktası olduğunun bilinciyle yola devam diyoruz. Allah yardımcımız olsun. Bu görevlendirmenin başta Malatya'mıza, partimize, teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, İhsan Koca'nın başkanlığında yola devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Polat, 24 Haziran seçimlerinde yeni bir dönemle yola devam edeceklerini belirterek, Koca'ya görevinde başarılar diledi.

Konuşmanın ardından AK Parti Malatya İl Başkanı Vekili Mahmut Üner Özer, Koca'ya çiçek takdim etti.
Kaynak: AA