Ağrı Valiliği'nde 'Açık Kapı' Dönemi

İçişleri Bakanlığınca birçok ilin valiliğinde başlatılan ‘Açık Kapı’ projesi bugün yapılan açılış ile Ağrı’da hizmete başladı.

Ağrı Valiliği'nde 'Açık Kapı' Dönemi
Ağrı Valiliği bünyesinde açılan ve 2 ayrı yerde hizmet veren ‘Açık Kapı’ projesinin açılışına katılan Ağrı Valisi Süleyman Elban, Açık Kapı projesinin vatandaşlar için birçok kolaylık sağladığını dile getirerek başvuruların hızlı bir şekilde sonuçlandırılması ve kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin arttırılması amacıyla başlatıldığını söyledi.

Açık Kapı masasının valiliğin hemen girişine bıraktıklarını ifade eden Elban, masanın İçişleri Bakanlığı tarafından tüm illerde uygulanmaya konulduğunu kaydetti.

Yapılan bu çalışma ile vatandaşın sorun ve taleplerini rahat bir şekilde Açık Masa personelinde anlatacağını dile getiren Elban, “Vatandaşımızın zaman kaybetmeden hızlı ve konforlu hizmet alabilmesi için Açık Kapı projesi uygulanmaya başlandı. Uygulamaya geçen iller arasında bizde varız. Düzenlememizi yaptık. Sistemimiz artık hizmet vermeye başladı.

Vatandaşlarımızın burada ilettikleri talepleri takip edebiliyoruz. Talebin nasıl sonuçlandığını burada çok rahatlıkla değerlendirme şansımız oluyor” ifadelerini kullandı.

Elban, konuşmasının ardından yapılan çalışmalar hakkında Açık Kapı çalışanlarından bilgi aldı.
Kaynak: İHA