Osman Gökçek: Temel Karamollaoğlu'nu kullanacaklar

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatör Osman Gökçek, CHP’yle ittifak yapan Saadet Partisi’nin Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu’na tepki gösterirken “Temel bey partiyi aldı başka bir yere götürdü. Saadet Partisi CHP’yle aynı çizgiye geldi. Temel beyi kullanacaklar.“ dedi.

Osman Gökçek: Temel Karamollaoğlu'nu kullanacaklar
Osman Gökçek: Temel Karamollaoğlu'nu kullanacaklar
Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın sunduğu ‘Sürmanşet' programına canlı yayın konuğu olan Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatör Osman Gökçek gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Osman Gökçek şu sözleri söyledi;

SAADET PARTİSİ CHP'YLE AYNI ÇİZGİYE GELDİ

Temel bey partiyi aldı başka bir yere götürdü. Daha doğrusu Saadet Partisi'nin içinde bulunan kıymetli ağabeylerimize karşı yanlış yaptı. Saadet Partisi CHP'yle aynı çizgiye geldi. CHP'nin söylemlerinin aynısını Saadet Partisi söylemeye başladı. Saadet Partisi'ne gönül verenleri incitmek istemem bu tamamen Temel beyin şahsında olacak bir şey.

NE ZAMANDAN BERİ…


Saadet Partili bir yöneticinin attığı tweeti ekrana getiren Gökçek “Saadet Partililer ne zamandan beri çarşaflıları sakallıları dalga geçecek hale getirdiler? Biz o sakallı ağabeylerimiz için, çarşaflı ablalarımız için yıllarca mücadele etmedik mi? Şimdi nereden çıktı da böyle laflar kullanıyorsunuz?” dedi.

TEMEL BEY YANLIŞ YOLDA

Ben Saadet Partisi'nin tabanına sesleniyorum. Temel beyin yaptığı doğru bir iş değil. Temel bey maalesef yanlış bir yolda, yanlış bir stratejisi var ve yanlış yerde yer alıyor. İnşallah umarım doğruyu görür.

TEMEL BEYİ KULLANACAKLAR


CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Temel Karamollaoğlu için ‘katil' ifadesi kullandığına dikkat çeken Gökçek “ Ben buradan şunu sormak istiyorum. Bunlarla beraber olduğunuz için hiç vicdanınız sızlamıyor mu Temel bey? Sizi atil olarak görüyorlar. Katil olarak görürken de sizle ittifak yapıyorlar. Niye? Çünkü sizi kullanacaklar. Amaçları bu.” diye konuştu.

KİMLER KİMLERLE BERABER…


CHP'li Mehmet Bekaroğlu'nun Temel Karamollaoğlu için attığı tweeti de hatırlatan Gökçek “Bunu nasıl içinize sindiriyorsunuz?Saadet Partisi'ni desteklemek için solcular sokağa diyor Mehmet Bekaroğlu. Temel bey demek ki siz 100 bin imzayı da kendi tabanınızdan toplamadınız. Toplayamadığınız için de Mehmet Bekaroğlu gibiler sizin için oy topladı. Bunlara bakmak lazım. Kimler kimlerle beraber…” şeklinde konuştu.

Saadet Partili bir yöneticinin 15 Temmuz şehidinin eşine ‘ şeytan' dediğini söyleyen Osman Gökçek “Size olan acısını söyledi diye bir müslümana ‘şeytan' demek yakışır mı?” ifadelerini kullandı.