Denizli Emniyet Müdürü Demir, Lokantacılarla Buluştu

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Lokantacılarla Polis Evinde buluşan Emniyet Müdürü Demir, burada hem esnafın dertlerini dinleyeceklerini hem de samimi bir şekilde hasbihal edeceklerini ifade etti.

Demir, şunları söyledi:

"Denizli Emniyet Müdürlüğü olarak üzerimize düşen tüm yükümlülükleri yerine getirme gayretindeyiz. Önceki tarihlerde Bakkallar Odası, Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği, Kaleiçi ve Kampüs etrafında bulunan esnafla bir araya geldik. Esnafın Denizli Emniyetinden beklentilerine vakıfız. Bu beklentileri yine esnafla omuz omuza vererek yerine getirmeye çalışacağız. İl merkezinde yer alan iş yerlerinde meydana gelen suç ve suçla mücadeledeki rakamsal veriler gayet memnun edici seviyede. Esnafımızdan herhangi bir şüpheli durum veya şahıs ile karşılaştıklarında hiç çekinmeden mutlak surette emniyet birimlerimiz ile paylaşılmasını rica ediyorum."

Denizli Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Üçgül de lokantaların kentin kimliğini yansıttığını belirterek, "Denizli'mizin emniyet güçleri sayesinde huzur kenti ve bu huzur ortamı tüm esnafları olumlu yönde etkiliyor. Yönetim kurulu adına sayın müdürümüzü teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA