Engelli Bireyin Talebi Belediyeyi Seferber Etti

Eskişehir’in İnönü ilçesinde yaşayan engelli bir gencin, evinin önündeki yolun yenilenmesi talebi üzerine belediye ekipleri adeta seferber oldu.

Engelli Bireyin Talebi Belediyeyi Seferber Etti
İnönü Belediyesi’nin sosyal medya hesabından, Oklubal Mahallesinde oğlu Kerim Eren’in oturduğu sokakta bulunan yolda tekerlekli sandalyesi ile yol alamadığını belirten baba Salih Eren, belediye başkanından evinin önünde bulunan yola kilittaş döşenmesini talep etti. Bu talep üzerine İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Fen işleri ekiplerini adeta seferber ederek diğer işlerin durdurulmasını ve yol talebini en kısa sürede yerine getirilmesinin talimatını verdi. Yolu kilittaş döşenen Kerim Eren’in tekerlekli sandalyesi de belediye tarafından yenilenerek Başkan Bozkurt tarafından Kerim Eren’e teslim edildi.

Kilittaş taleplerinin yerine getirilmesinin kendisini ve engelli oğlunu çok memnun ettiğini belirten baba Salih Eren, Başkan Kadir Bozkurt’un taleplerini yerine getirmesinden ve engellilere öncelik vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA