CHP listesi ne kadar değişecek?

Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Serpil Çevikcan, CHP' lideri Kılıçdaroğlu’nun, mevcut grubun yüzde 50-60’ını koruyacağının, yüzde 40-50’sini ise değiştireceğinin konuşulduğunu yazarken gece 02-03.00'te yaptırdığı ani yoklamalarda vekilin Genel Kurul'da bulunup bulunmadığına ilişkin tutulan listeye de önem verdiğini ekledi.

CHP listesi ne kadar değişecek?
CHP listesi ne kadar değişecek?
25 Haziran seçimlerine günler kala Ankara kulislerinde milletvekili aday listeleri en çok konuşulanlar arasında.

Daha önce Ak Parti'nin Meclis grubunun üçte ikisini değiştirmeye hazırlandığını yazan Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Serpil Çevikcan, bu kez de CHP'yi mercek altına aldı.
 
Aday listesi için FETÖ taraması da yapan 5 kişilik komisyonun raporlarının incelendiğini yazan Çevikcan, 'Milletvekili adayları arasına FETÖ'den bir sızma olmaması için alarm verilmiş durumda.' ifadesini kullandı.
 
Kılıçdaroğlu'nun 9 kriterini sıralayan Çevikcan, CHP liderinin gece 02-03.00'te yaptırdığı ani yoklamalarda vekilin Genel Kurul'da bulunup bulunmadığına ilişkin tutulan listeye de önem verdiğini ekledi.
 
Öte yandan yine köşe yazısına göre Kılıçdaroğlu'nun, mevcut grubun yüzde 50-60'ını koruyacağı, yüzde 40-50'sini ise değiştireceği belirtiliyor.

Köşe yazısının tamamı için tıklayınız