O cevaba ilk Can Dündar atladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Teröristten gazeteci olmaz" sözlerine ilk atlayan Can Dündar oldu.

O cevaba ilk Can Dündar atladı
O cevaba ilk Can Dündar atladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İngiltere Başbakanı Theresa May'in düzenlediği ortak basın toplantısına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir gazeteciye verdiği cevap dama vurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seçimlerin adil ve özgür olmasını nasıl sağlayacaksınız? 200 gazeteci parmaklıklar ardında. Profesörler, öğretmenler ve asker içeride seçimler nasıl adil olacak?' sorusuna 'Her şeyden önce teröristlerden Türkiye'de kaç kişi cezaevinde olduğuyla ilgili sizlere aktarılan bilgi çok çok yanlış. Haber kaynaklarınız doğru değil. Bir de teröristlerle gazetecileri birbirlerinden ayırın. Şu anda yargımız teröre karışmış olanlarla ilgili böyle kararlar vermiştir. Bunları kaynağından öğrenin. Sağlıklı haber öğrenin ki sağlıklı haber üretin. Bu işin aslı budur. Teröristten gazeteci olmaz.' diye cevap verdi.
 
Erdoğan'ın bu sözlerine ilk atlayan Can Dündar oldu. Dündar, sosyal medyadan '“Gazeteci ile teröristi birbirinden ayırmayı öğrenin” dedi Erdoğan; gazeteci ile teröristi birbirinden ayıramayan bir hükümet adına...' mesajını paylaştı.