Karamanlı'da Fener Alayı Düzenlendi

Burdur'un Karamanlı ilçesinde, "19 Mayıs Gençlik Haftası" etkinlikleri kapsamında fener alayı düzenlendi.



Etkinlikte akşam saatlerinde belediye binası önünde toplanan vatandaşlar ve öğrenciler, ellerinde meşale, fener ve Türk bayraklarıyla, Fatih ve Yeşilova caddeleri üzerinden belediye konser alanına yürüdü. Yürüyüş sırasında, ses sistemi olan araçla marşlar çalındı.

Grup, yürüyüş sonunda konser alanında toplandı. Burada öğrenciler tarafından meşaleli gösteriler ve halk oyunları gösterileri sergilendi.

Protokol mensupları tarafından Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası'nda dereceye girenlere madalya ve kupaları verildi.

Gecenin sonunda Kolpa müzik grubu sahne alarak, sevilen parçalarını seslendirdi.

Gazetecilere açıklama yapan Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, kendisinin de beden eğitim öğretmeni olduğunu hatırlatarak, belediye olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını ifade etti.

Gençlerin sportif alanlardaki her türlü taleplerine kayıtsız kalmadıklarını dile getiren Başkan Selimoğlu, şunları kaydetti:

"Belediye olarak gençlerin ayakkabısından, kıyafetine, kullandığı malzemesinden her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya hazırız. Yeter ki gençlerimiz kötü alışkanlıklardan, kahve köşelerinden kurtulsunlar. Sosyal ve sportif faaliyet içerisinde olsunlar. Ben her zaman şunu diyorum gençliğimiz bizim geleceğimizdir. O yüzden onları el üstünde tutuyoruz."

Etkinliklere, Tefenni Kaymakamı ve Karamanlı Kaymakam Vekili İlker Eker, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA