Kapalı Yol Yeniden Düzenlenecek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol Caddesi devamındaki Kapalı Yol'un günün ihtiyaçlarına göre yeniden düzenleneceğini bildirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Türel, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin (AESOB) Şarampol Kapalı Yol esnafına yönelik düzenlenen esnaf buluşma kahvaltısına katıldı.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, oda başkanları ve cadde esnafının katıldığı kahvaltıda konuşan Türel, Antalya'da ticaretin, ekonominin, sosyal hayatın, gelişmesi için birçok yatırım yaptıklarını ifade etti.

Antalya'nın her caddesini ayrı ayrı ele alarak, tarihi caddeleri eski günlerindeki şaşalı günlerine döndürmek istediklerini vurgulayan Türel, "İşte Şarampol'de 'efsane geri dönüyor' dedik, güzelleştirmesini tamamladık. Ama bir yeri yapmak yetmiyor, istenilen ticari canlılığa kavuşmasını sağlamamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kapalı Yol'da da günün ihtiyaçlarına göre düzenlemeler yapılacağını aktaran Türel, şunları kaydetti:

"Çağın modern güzelliklerine göre geleneklerimize bağlı birtakım talepler çıkıyor. O yüzden Şarampol Kapalı Yol bölümünün yenilenme zamanı gelmiştir. Seçimlere 10 ay var. Bu süre içerisinde bir proje ve ihale süreci ile projelerimizi hazırlayacağız. Allah nasip ederse yeniden aday olduğumuzda, yeniden başkan seçildiğimizde bu bölümü de 2019 Mart ayından sonra yapacağız."

Kaynak: AA