AESOB Yönetiminden Başkan Türel'e Ziyaret

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, yeni yönetimiyle Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan AESOB Başkanı Dere, Şarampol'de yapılan düzenlemelerden dolayı Başkan Türel'e teşekkür etti. Dere, "Sadece Şarampol'de, Ali Çetinkaya'da değil, Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar esnafın kazancını arttıracak projeler yürütüyorsunuz. Demre Karlov Caddesi, Kemer Liman Caddesi, Manavgat ve Alanya'daki cadde düzenlemeleriyle esnafa ciddi destek veriyorsunuz. Caddeler güzelleştikçe insanlar da o caddelere iniyorlar ve bizim dükkanlarımızdan alışveriş yapıyorlar." ifadesini kullandı.

Yapılan düzenlemelerle şehir içindeki dükkanlara da turistin gelmeye başladığını kaydeden Dere, şöyle devam etti:

"O turist bu dükkana gelmeye başladı. Şarampol, Ali Çetinkaya cadde düzenlemeleri, Balbey Projesi, özellikle Sobacılar Çarşısı'ndaki destek ve katkılar, Cumhuriyet Meydanı ve Kaleiçi'ndeki çalışmalar, Konyaaltı Sahili, Boğaçay Kruvaziyer Limanı gibi projeleriniz esnafımızın para kazanması yönünde katkı koyduğunuz projeler. Ulaşım ve taksici esnafımız yaptığınız yeni yollar ve kavşaklarla artık daha az yakıt harcıyor. Yine otobüsçüler odasına yapmış olduğunuz bu düzenleme esnafımızı çok sevindirdi."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Türel de yeni yönetime "hayırlı olsun" dileklerini iletti. Türel, "Adlıhan Dere'nin Birlik başkanı olması, bizim için esnafla en azından birlikte hareket edebilme açısından şans oldu. Memleketimize hayırlı hizmetlere hep birlikte vesile olursunuz. Kolaylıklar diliyoruz. Biz her zaman esnafın yanındayız." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA