Niğde Belediyesinden Anneler Günü'ne Özel Kahvaltı Programı

Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan İnönü Mahallesi Semt Konağı’nda Anneler günü nedeni ile düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Niğde Belediyesinden Anneler Günü'ne Özel Kahvaltı Programı
Programa katılan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek eşi Çiğdem Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan ve eşi Münevver Özkan kahvaltıya katılan vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Vatandaşların masalarına giderek ilgilenen Başkan Özkan vatandaşların yoğun ilgisi ve teşekkürleriyle karşılaştı.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek kahvaltının sonunda bir konuşma yaparak tüm annelerin gününü kutladı.

Belediye Başkanı Rifat Özkan ise, “Güzel bir kahvaltı oldu. Dün anneler günüydü. Dolayısıyla ertesi gün böyle güzel bir ortamda sizlerle beraber olmaktan çok mutluyum. Sizler hayatın çilesini çeken, bin bir türlü sıkıntı içerisinde çocuklarını yetiştirmek için mücadele eden fedakar annelersiniz. Anneler gününüzü tekrardan kutluyorum” dedi.

İnönü Mahallesi Semt Konağı’nın daha aktif olarak kullanılacağının müjdesini veren Başkan Özkan; “Binamızda vatandaşlarımıza hizmet noktasında daha değişik etkinlikler yapacağız. Sizler buradan daha da çok istifade edeceksiniz. Birçoğunuz zaten bu mahallede oturuyorsunuz. İnönü Mahallesi Mahalle Konağı olarak sosyal aktivitesini daha da artıracağız inşallah. Hep beraber zaman zaman buluşacağız. Özellikle önümüzdeki dönemde çocuklarınızın ders çalışma, ödev yapma birtakım sosyal sanatsal faaliyetler noktasında buradan hizmet almanız ile ilgili değerlendirmelerimiz olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA