Niğde Belediyesi 3.Kitap Fuarı'na 70 Bin Ziyaretçi

Niğde Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ve 4 Mayıs-13 Mayıs tarihleri arasında açık kalan kitap fuarı Niğdelilerin yanı sıra ulusal basında da yoğun ilgi gördü.

Niğde Belediyesi 3.Kitap Fuarı'na 70 Bin Ziyaretçi
156 yayınevinin standının yer aldığı ve 100’e yakın yazarın konuk edildiği fuar, her yaştan insanın yoğun ilgisini gördü. Kitap fuarına gelen ziyaretçiler, fuardan kitap almanın yanı sıra ünlü yazarlara kitaplarını imzalatma ve söyleşilerine katılma imkanı da buldu.

Niğde Belediyesi Kitap Fuarı Ulusal Basında Ses Getirdi

Yerel basından ziyade Ulusal basın ana haberlere konu olan Niğde Belediyesi Kitap Fuarı yoğun ilgi gördü. Açıldığı günden itibaren ünlü yazarlara, sunuculara, gazetecilere ve yayınevlerine ev sahipliği yapan Kitap Fuarı yaklaşık 70 bin kitapseveri ağırladı.

13 Mayıs’a kadar devam eden kitap fuarına Niğdelilerin yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan; “Biz Niğde Belediyesi olarak Niğdemizin vatandaşlarımızın kültür dünyasına hizmet etmesi için gerekli etkinliklere devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın fuarımıza yoğun ilgisini görmek bizleri çok mutlu etti. Okuyan ve okutan bir şehir olmak için elimizden ne geliyorsa yapmak için gayret gösteriyoruz” dedi.

Başkan Özkan’a Teşekkür

Türkiye’nin ünlü yazarlarının ağırlandığı kitap fuarında, yazarlarla fotoğraf çektirip imza almak isteyen on binlerce kitapsever fuar alanını tıklım tıklım doldurdu. 7’den 70’e tüm Niğdeliler böylesine güzel bir kültürel etkinliğin düzenlenmesinden dolayı Başkan Özkan’a teşekkür etti.

Fuarı her fırsatta ziyaret ederek yazarlar ve vatandaşla bir araya gelen Belediye Başkanı Özkan fuara ilginin oldukça fazla olduğunu belirterek yayınevlerine, yazarlara ve Niğdeli okurlara da teşekkür etti.
Kaynak: İHA