AK Parti, Uşak'ta İki Seçim İrtibat Bürosu Açtı

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nden partisinin zaferle çıkacağını söyledi.

Çakın, partisinin Atatürk ve Fevzi Çakmak mahalleleri seçim irtibat büroları açılışında yaptığı konuşmada, seçimlerin önemine değindi.

Seçim süresince tüm parti teşkilatlarına önemli görev düştüğünü ifade eden Çakın, 2001 yılında çıktıkları kutlu yolculuğun güçlenerek sürdüğünü ifade etti.

Seçimde Uşak'tan 3 milletvekilliği kazanacaklarını ifade eden Çakın, "Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Uşak’tan en yüksek oyla, yeni sistemin ilk önderi seçeceğiz. Ankara’ya en fazla vekili göndermek için sandık başına gideceğiz. Bu seçimler sadece Uşak ve Türkiye için değil dünya için önemlidir. Seçimlerden zaferle çıkacağız." dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar ise birlik beraberlik vurgusunda bulunarak, "Cumhurbaşkanımız 24 Haziran'ı işaret etti ve bizler Uşak il ve ilçe teşkilatları olarak çalışmalarımıza başladık. Önümüzdeki günlerde bizleri cadde ve sokaklarda çok fazla göreceksiniz. Bu seçim büromuz da bir örnektir ve emeği geçenleri takdir ediyoruz. Burada büyük işler başaracağız ve Cumhurbaşkanımıza omuz vereceğiz. Hiç şüpheniz olmasın ki zafer İnşallah bizimdir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçim irtibat bürolarının açılışı yapıldı.

Kaynak: AA