Sandıklı MYO'da Mezuniyet Heyecanı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksek Okulu, 24. mezuniyet törenini gerçekleştirdi.

Hüdai Kaplıcaları'nda bulunan termal bir otelde gerçekleştirilen törende, mezun olan öğrenciler ellerinde mezuniyet ile ilgili dövizler ile salona girdi.

Törende Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, ilçedeki yüksek okulda yeni bölümlerin açılması için çalışacaklarını belirtti.

Çöl, "Bundan sonraki süreçte inşallah Sandıklı’mız adına eğitim çeşitli kademelerinde daha güzel ve daha çeşitli bölümler açarak ilçemizin eğitimine katkı sağlamak boynumuzun borcudur. Mezun olan öğrencilere iş ve eğitim hayatında başarılar diliyorum. Sevgili anne ve babalara da bu kadar güzel gençleri yetiştirdikleri için de canı gönülden teşekkür ediyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun." dedi.

Öğrencilerin 4 yıllık fakülteyi tamamlamalarını isteyen Sandıklı Kaymakamı Köksal Şakalar ise "Mezun olan ve iş hayatına katılanların, iş hayatında ailelerine, milletlerine ve devletlerine faydalı olmalarını istiyoruz. Devlet ve millet olarak bir çocuğumuzu, bir evladımızı eğitimin dışında tutamayız. Çünkü, insanları eğitirsek, ancak topluma faydalı olabiliyorlar." diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Koray Gürpınar, eğitime yaptığı desteklerden dolayı Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e teşekkür plaketi takdim etti.

Daha sonra sahneye çağrılan mezun öğrenciler, protokol üyelerinden sembolik mezuniyet diplomalarını aldı.

Kaynak: AA