En Anlamlı 'Anneler Günü' Hediyesi

Kütahya’nın Emet Müftülüğü’nde hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayan Mediha Hastürk, Anneler Günü’nde hafızlık töreni düzenleyerek, törenden habersiz annesine en güzel hediyeyi verdi.

En Anlamlı 'Anneler Günü' Hediyesi
Emet Belediyesi Konferans Salonu’nda kızının Anneler Günü’nde kendisi için hazırlattığı sürpriz hafızlık töreni karşısında oldukça duygulanan anne Gamze Hastürk, kızına sarılarak başarılarının devamını diledi.

Salonda bulunan akrabaları ve Emet hafızlık kursu öğrencilerinin de katıldığı törende, hafızlık pastası kesildi ve genç hafız Mediha Hastürk’e yakınları ve Emet Müftülüğü tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Emet Müftüsü İsmail Temur yaptığı açıklamada, "Hafız kızımız Mediha Hastürk, hafızlığını bitirdikten sonra Anneler Günü olması sebebiyle, annesine böyle bir sürpriz yapmak istedi. Biz de böyle bir programa iştirak ettik. Kızımızı tebrik ediyoruz. Gerçekten bu annesi için de güzel bir ödül oldu. Emet’te 2014 yılında başlattığımız hafızlık programımızın neticelerini almaya başladık. Bu kızımız, kızlarda 5. yetişen hafızımız. Erkeklerde de 8 hafızımız oldu. İnşallah hafızlıkta Emet’i merkez yapma düşüncesiyle başladığımız bu programımızda Rabbimiz güzel neticeler almayı bize nasip eder" dedi.

Hafızlık tacını takan Mediha Hastürk ise yaptığı açıklamada, "Bugün anneme, Anneler Günü için sürpriz bir program yaptık. Bugün hafızlığımı tamamladım. Allah’ıma binlerce şükürler olsun. Üzerimde emeği geçen hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Emet Müftülüğü’ne de ayrıca teşekkür ediyorum. Bütün annelerin Anneler Günü kutlu olsun" diye konuştu.

Kendisinin böyle özel bir günde maneviyatı çok yüksek bir hediye aldığını belirten anne Gamze Hastürk de, "Benim için en güzel Anneler Günü hediyesi kızımın hafızlık programı oldu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA