Bafra Belediyesi'nde Devir Teslim

Zihni Şahin'in Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından olağanüstü toplanan Bafra Belediye Meclisi Hamit Kılıç'ı Bafra Belediye Başkanı seçti.

Bafra Belediye Meclisi'nde, AK Parti'nin aday gösterdiği Kılıç, 27 oyla Belediye Başkanlığı'na getirildi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yaptığı konuşmada, Kılıç'a başarılar dileyerek, "Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Hamit Kılıç kardeşimizin ve sizlerin yanında her daim olacağım." dedi.

Kılıç ise teşekkür konuşmasının ardından, "Önümüzdeki süreçte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımızla, Sayın Bakanımızla, sayın milletvekillerimizle, il ve ilçe teşkilatlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle ve kamu kuruluşlarımızla uyum içinde çalışarak ortak aklı öne çıkaran bir yönetim anlayışıyla bu görevi Allah’ın izniyle hakkıyla yerine getireceğimden hiç şüpheniz olmasın. Bu arada Anneler Günü nedeniyle başta şehit anneleri olmak üzere dünyanın en önemli görevini üzerilerine yüklenen tüm annelerimizin ellerinden öpüyor ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum." ifadesinde bulundu.

Meclis toplantısından sonra Bafra Belediyesinde devir teslim töreni gerçekleştirildi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, Bafra Belediyesi'nin mührünü, Kılıç'a teslim etti.

Kaynak: AA