AK Parti Sandıklı Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti Sandıklı İlçe Danışma Meclis Toplantısı, Akdağ Tabiat Parkı'nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Akdağ Kocayayla'da AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, AK Parti İl Başkan vekili Hüseyin Sezen, AK Parti İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, AK Parti Milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.

Doğa harikası haline gelen Akdağ'da İlçe Danışma Meclis toplantısını yaptıklarını ifade eden İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Akdağ’da yapılan çalışmalardan dolayı Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na teşekkür etti.

Sandıklı’dan bir milletvekili adayını sıralamada görmek istediklerini belirten Saylık, "Önümüzde 24 Haziran gibi çok önemli bir seçim var. Bu süreç içerisinde Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Sandıklı olarak her zaman yanındayız ve desteğimizi sonsuz bir şekilde devam ettiriyoruz." dedi.

24 Haziran’daki seçimlerin ülkemizi ve dünyayı etkileyecek bir seçim olduğunu belirten Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl de "İlçe başkanımızın da ifade ettiği gibi, önemli bir süreç içerisindeyiz. Sandıklı olarak bugüne kadar verdiğimiz desteklerin daha fazlasını vermek için son gücümüz ile çalışacağız. İnşallah bu dönemde ilçemizden bir milletvekili görmek istiyor ve arzu ediyoruz. İlçemizin, ilimizin hizmetinde kendilerini adayan milletvekili aday adaylarımıza çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Cenab-ı Allah gönüllerine göre versin, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin." diye konuştu.

Daha sonra programa katılan AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday adaylarının kısa bir selamlama programı sonrası ilçe danışma meclis toplantısı sona erdi.

Programa katılan vatandaşlara Sandıklı Belediyesi tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.

Kaynak: AA