AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığından Annelere Karanfil

AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı üyeleri, Anneler Günü dolayısıyla Kuğulupark'ta karanfil dağıttı.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanlığı üyeleri, Anneler Günü dolayısıyla Kuğulupark'ta annelere karanfil dağıttı.

Kuğulupark'ta bir araya gelen Çankaya İlçe Başkanlığı üyelerine, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu ve İlçe Başkanı Mustafa Hasgül eşlik etti.

Tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, toplumların inşasında annelerin ve öğretmenlerin en önemli görevi üstlendiğini söyledi.

Sadece bir gün ayırarak annelerin hakkının ödenemeyeceğinin idrakinde olduklarını belirten Gündoğdu, bütün annelerin Anneler Gününü kutladı. Gündoğdu, şunları kaydetti;

"Ama öyle anneler var ki bu ülkenin 1071 Malazgirt Zaferinden bugüne, hem vatan olmasında hem vatan kılınmasında, anne olarak öncülük etmiş, ki bunun son noktası 15 Temmuz'da hem doğurdukları kahramanlar hem de kendileri silahsız olarak tankların önüne yatan annelerimiz, Nene Hatunlarımız, kahramanlarımız oldu. Bugün yine Afrin'de bu annelerin kahraman evlatları bu vatan için bedel ödemeye devam ediyor."

Etkinlikten dolayı Ak Parti Çankaya teşkilatına teşekkür eden Gündoğdu, şehit ve gazi anneleri başta olmak üzere bütün annelerin günününü kutladı.

İlçe Başkanı Hasgül ise Anneler Günün'de karanfil dağıtımını geleneksel hale getirdikleri, özellikle gazi ve şehit anneleri başta olmak üzere tüm Çankayalı annelerin, Anneler Gününü kutladıklarını ifade etti. Hasgül, "İnancımız gereği sadece bugün değil, onları her gün, her saat ve her dakika baş tacı etmek boynumuzun borcu." ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA