Suluova'da 'Yılın Annesi'ne Hediye Verildi

Suluova ilçesinde "yılın annesi" Zeynep Kılıç seçildi.

İlçede BEKO'nun bayiliğini yapan firma tarafından her yıl seçilen "yılın annesi" ödülüne bu yıl, biri hasta 3 çocuk annesi Zeynep Kılıç layık görüldü.

Kılıç’a belgesi ile hediye edilen çamaşır makinesini Belediye Başkanı Fatih Üçok verdi.

Başkan Üçok, Kılıç nezdinde tüm annelerin gününü kutladı.

Kendisinin de 1,5 ay önce annesini kaybettiğini, hayatında ilk kez Anneler Günü’nü annesiz geçirmekten derin üzüntü duyduğunu dile getiren Üçok, "Hayatta iken annelerin kıymetini iyi bilmek lazım. Doğurup büyüten ve hayata hazırlayan annelerimizin hakkını ödeyemeyiz. Anne sevgisi bir güne sığdırılamayacak kadar büyük bir sevgidir. Peygamber Efendimizin de dediği gibi, 'Cennet annelerin ayakları altındadır' Annelerimize saygı ve sevgide kusur etmeden duasını almak gerekir." ifadelerini kullandı.

Kılıç gibi hayat mücadelesi zorlu geçen annelerin hakkının ödenemeyeceğini vurgulayan Üçok, "Anne sevgisi bir evlat için çok önemlidir. Çünkü bir ömür boyu evlat, annesinin sevgisine, şefkatine ve duasına muhtaçtır." diye konuştu.

Kılıç ise, yılın annesi seçilmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Üçok ile firma yetkilisi Zafer Özer'e teşekkür etti.

Kaynak: AA