Aydem, '7. İnsan Kaynakları Ve İstihdam Fuarı'na Katıldı

Aydem, istihdam yaratmaya devam etmek, enerji sektörüne ilgi çekmek ve ücretsiz online eğitim imkanı sunmak amacıyla '7. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’na' katıldı

Aydem, istihdam yaratmaya devam etmek, enerji sektörüne ilgi çekmek ve ücretsiz online eğitim imkanı sunmak amacıyla 7. Denizli İŞKUR “İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’na” katıldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, geleneksel olarak düzenlediği organizasyonda kariyerine yön vermek isteyen katılımcıları, “7. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı” kapsamında katılımcı şirketlerin insan kaynakları temsilcileriyle bir araya getirdi.

Bu yıl “İş’te Buluşma Noktası’’ ana temasıyla, Denizli İŞKUR hizmet binasında gerçekleştirilen etkinlikte Aydem, katılımcılara sosyal sorumluluk bilinciyle geliştirdiği ve farklı kategorilerde eğitim içeriklerini sunduğu dijital eğitim platformu olan “Aydem Akademi” eğitim kuponlarını hediye etti.

“7. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı” sayesinde kariyerine yön vermek isteyen katılımcılar, Aydem ile iletişim ağı oluşturarak, işe alım prosedürleri hakkında bilgi edinme ve iş başvurusu yapma şansı da yakaladı.

Katılımcılar, “Aydem Akademi” aracılığıyla kişisel gelişim, profesyonel gelişim, bilişim teknolojileri ve finans başlıkları altında alacakları eğitimlerle kendilerini geliştirme fırsatına sahip olabilecek.

Detaylı bilgi için "www.aydemakademi.com" adresi ziyaret edilebiliyor.

Kaynak: AA