Antalya Ticaret Borsası E-Commodity Bazaar Ağına Katıldı

Antalya Ticaret Borsası, İzmir Ticaret Borsası'nın ulusal ve uluslararası alanda tarım ve gıda ürünleri ticaretinin geliştirilmesi amacıyla oluşturduğu elektronik alım-satım platformuna katıldı.

Borsadan yapılan açıklamaya göre, Antalya Ticaret Borsası ile İzmir Ticaret Borsası arasında E-Commodity Bazaar iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol ile Antalya Ticaret Borsası’na kayıtlı üyeler, E-Commodity Bazaar portalında firmalarını ve ürünlerini tanıtabilecek ve alım-satım işlemleri için farklı firmalarla iş birliği yapma imkanına sahip olabilecek.

E-Commodity Bazaar projesinin tanıtım çalışmaları ve işbirliklerini değerlendiren Borsa Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz, Türkiye’de tarım sektörüne hak ettiği ilgi ve önemi göstermek amacıyla çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini, bu kapsamda diğer oda ve borsalarla iş birliği halinde olmanın önemini vurguladı.

Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil Bülbül ise Antalya’nın tarımsal ticaretinde başlıca öneme sahip olan tarım ürünlerinin elektronik ticaret platformu E-Commodity Bazaar sayesinde tanıtımına katkı sağlanacak olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Kaynak: AA