Anneler Hepsiburada'nın Desteklediği Momtalks 2018'De Buluştu

Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Erturan: '“Hepsiburada olarak kadınların yaşamlarının her anında bizi yanlarında hissetmelerini sağlamayı kendimize misyon edindik'.

Anneler Hepsiburada’nın desteklediği MomTalks 2018’de buluştu.

Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye’nin en kapsamlı anne-uzman buluşma platformlarından MomTalks, annelerin geleceği şekillendirmedeki önemini akademik bir platformda vurgulamayı, anneliğin eğitimdeki kritik önemi konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

Grand Pera’da gerçekleştirilen MomTalks 2018’nin ana sponsorluğunu, Türkiye’de e-ticaretin önde gelen platformu olmanın yanında kadınlara yönelik ürün çeşitliliği, bilgilendirici ve destekleyici faaliyetleriyle tanınan Hepsiburada üstlendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Mutlu Erturan, anneleri bilgilendiren ve destekleyen etkinlik MomTalks 2018’in bir parçası olmaktan gurur duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Hepsiburada olarak kadınların yaşamlarının her anında bizi yanlarında hissetmelerini sağlamayı kendimize misyon edindik. Birbirinden farklı kategorilerde sunduğumuz geniş ürün çeşitliliğiyle kadınların ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilecekleri bir platform olarak onlara hitap edebilmek için sürekli kafa yoruyor, yeni fikirler üretiyor ve bu doğrultuda aksiyonlar alıyoruz. Hepimizin bildiği gibi hamilelik dönemi her kadının hayatında unutulmaz bir deneyim. Bu deneyimin bir parçası olarak hamilelik öncesi hazırlık dönemi, hamilelik ve sonrası dönemde kadınların tüm ihtiyaçlarını rahatça karşılayabileceği ürünler, kişisel gelişim ve eğitim anlamında faydalanabilecekleri içeriklerle Hepsiburada’yı annelerin en iyi arkadaşı olarak konumladık. Çünkü en iyi arkadaş, ilk akla gelen, en fazla danışılan, güvenilen, destek ve kılavuzluğuna başvurulandır."

Erturan, annelik serüveninin olmazsa olmazları olan hastane çantasından, bebek temizlik ve sağlığına, emzirme ihtiyaçlarından giyim ve kozmetik ihtiyaçlarına kadar hem anne hem de çocuk için gereken ne varsa hepsini Hepsiburada kanalıyla kolayca ulaşılabilir kıldıklarını aktararak, "Bir anne ve adayının temel alışveriş ihtiyaçlarının yanı sıra onların bu süreci en güzel, konforlu ve bilinçli bir şekilde tecrübe edebilmesi de bizim önem verdiğimiz bir başka konu. Bu düşünceden yola çıkarak anne söyleşileri, hamilelik dönemi eğitimleri gibi birçok alanda hem web sitemiz hem de sosyal medya hesaplarımızdan kadınlara kılavuz oluyoruz. Bu çabalarımızın bir halkası olarak, MomTalks 2018 etkinliğine verdiğimiz destekten dolayı çok mutluyuz. Bundan sonra da kadınların hayatlarının her önemli noktasında ebette yanlarında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Alanında uzman değerli isimler, ilham verici, bilgilendirici ve keyifli konuşmalarla, tam gün süren bir organizasyonla annelerle bir araya geldi. Etkinlik kapsamında gün boyunca 4 farklı panelde toplam 15 konuşmacı ve marka temsilcisi yer aldı. Uzmanlar, anne babalığı, çocuk eğitimini ve gelişimini her yönüyle konuşmak için Grand Pera’da katılımcılar ile buluştu.

Kaynak: AA