Vali Demir'e Ziyaret

Uşak Valisi Salim Demir, Fas'ta düzenlenen şampiyonada 800 metrede altın madalya kazanarak dünya şampiyonu olan Uşaklı atleti kabul etti.

Uşak Valisi Salim Demir, Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından Fas'ta düzenlenen şampiyonada 800 metrede altın madalya kazanarak dünya şampiyonu olan atlet Mehmet Çelik'i kabul etti.

Uşak Atatürk Lisesi öğrencisi milli atlet Mehmet Çelik öğle saatlerinde kara yoluyla kente gelirken,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Mercan, Uşak Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin ve beraberindekiler tarafından Uşak Havaalanı'nda karşılandı.

Daha sonra oluşturulan konvoyla Uşak Valiliği'ne getirilen Çelik'i Uşak Valisi Salim Demir kabul etti.

Kabulde Çelik'i kutlayan Vali Demir, "Sporcumuz kentimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek dünya şampiyonu oldu. Başarısı hepimizi gururlandırdı. Daha önemli başarılar elde edeceğinden eminim." dedi.

Çelik ise daha çok çalışarak olimpiyat şampiyonu olmak istediğini söyledi.

Çelik, Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından 2-9 Mayıs tarihlerinde Fas'ın Marakeş şehrinde düzenlenen Gymnasiade 2018'de (Liselerarası Dünya Olimpiyat Şampiyonası) atletizmde 800 metrede 1,50,63 koşarak altın madalya kazanmıştı.

Kaynak: AA