Şaphane Meslek Yüksekokulu'nda 'Meslekte Başarı' Konulu Panel

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu’nda ’Genel Kariyer ve Meslekte başarı’ konulu panel düzenlendi.

Şaphane Meslek Yüksekokulu'nda 'Meslekte Başarı' Konulu Panel
Şaphane Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Şaphane Meslek Yüksekokulu’ndan Mezun olup iş hayatına atılan Fatma Şentürk ve Özgür Çalışkan, İşkur kariyer ve meslek seminerini İş ve Meslek Danışmanı Serap Gönültaş, Bir fabrikanın teknoloji müdürü Ahmet Güven, Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Kariyer günleri etkinliğine konuşmacı olarak katılan Fatma Şentürk ve Özgür Çalışkan Şaphane Meslek Yüksek Okulundan mezun olduktan sonra başarı hikayelerini anlattılar.

Etkinliğin devamında konuşmacı olarak katılan İş ve Meslek Danışmanı Serap Gönültaş, özgeçmiş nasıl hazırlanmalı, İş başvurularında nasıl davranılması gerektiği hakkında kısa bilgiler verdi.

Bir şirketin bilgi teknolojileri müdürü Ahmet Güven, Teknolojinin Günümüzdeki yeri ve teknolojiyi takip edip kullanmamızın kariyerimiz açısından önemi hakkında bilgi verdi.’

Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, Kariyer ve Etkinlik Haftasına katılan herkese teşekkür etti. Panele gelen konuşmacılara teşekkür belgesi ve okul adına öğrencilerin hazırlamış olduğu okul gazetesini takdim etti.(YD-EFE)
Kaynak: İHA