'Damla Projesi' Gönüllülerinden Vali Atik'e Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 4 yıldır yürütülen "Damla Projesi" kapsamında Siirt'te gelen 7'si yabancı uyruklu 30 üniversite öğrencisi, Siirt Valisi Ali Fuat Atik'i ziyaret etti.

Ziyarette, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri ve Proje Sorumlusu Metin Ayvazoğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç da yer aldı.

Siirt Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ziyarette Vali Atik, öğrencilerle sohbet ederek, proje ile ilgili düşüncelerini sordu.

Proje ile gençlere yönelik güzel dokunuşlar gerçekleştirdiklerini belirten Atik, "Ümit ediyorum damlalar yağmur tanelerine dönüşür. İlim ahlak seviyeleri yüksek gençlerimiz, vatan, millet sevgisiyle kurulan gönül köprülerini daha da güçlü hale getirir. Projenin hayata geçirilmesinde başta Gençlik ve Spor Bakanlığımıza destek veren tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederim." diye konuştu.

Proje hakkında bilgi veren Ayvazoğlu ise, yurtiçi ve yurtdışında üniversite öğrencilerinin katıldığı bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu aktardı.

Öğrenciler, Vali Atik'e ziyaretleri anısına plaket ve damla rozeti takdim etti.

Kaynak: AA