Anneler Gününde Gülay Konseri Düzenlenecek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü etkinlikleri çerçevesinde Gülay konseri düzenliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Anneler Gününde birbirinden farklı programlarla kadınları bir kez daha aynı çatı altında buluşturacak. Kadınlara yönelik programlar çerçevesinde yılın annesini belirleyen ve çeşitli buluşmalar gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediyesi, 13 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de ise Arkeoloji Müzesi önünde Gülay konseri düzenleyecek.

Konsere tüm Şanlıurfalı kadınları davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Kadını ile birlikte gelişen bir Şanlıurfa özlemi içerisindeyiz" dedi.

Kadınlara yönelik pozitif uygulamalar hız kazanacak

Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlara yönelik pozitif uygulamaların giderek hız kazandığına dikkat çeken Çiftçi, "8 kadın destek merkezimizde kadınlarımızın gerek iş hayatında gerekse sosyal yaşamda hayatın içerisinde daha aktif olmalı için buluşmalar, mesleki eğitimler ve dönemsel olarak rehberlik hizmetleri veriyoruz. Bununla birlikte mikro kredi imkanı sağlıyor ve kadınlarımızın kendilerini daha da geliştirmelerini hedefliyoruz. Kadının önemini bilen bir büyükşehir kadrosu olarak bir taraftan kadınlarımıza yönelik Hamarat Eller Çarşısını hayata kazandırdık. Diğer yandan yine kadınların gerek şehrimizin turistik bölgelerini gerekse diğer illeri gezmelerine olanak tanıyoruz. İşte tüm bunlar kadınlarımızın gelişimi için çünkü biz kadını ile birlikte değişen ve gelişen bir Şanlıurfa hedefliyoruz. Tüm bu çerçevede yaklaşan Anneler Günümüzde de tüm annelerimizin gününü kutluyor, buluşmalarımıza tüm kadınlarımızı davet ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA