'Şehrim 2023' Otobüsü Menteşe'de

AK Parti Genel Merkezi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Muğla'ya gelen "Şehrim 2023" otobüsünde vatandaşlar, kentin 2023 hedefleriyle ilgili görüşlerini paylaştı.

AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından şehirlerin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyon planlarının ortaya konulmasının hedeflendiği Şehrim 2023 Projesi kapsamında gelen otobüs ekibi, Menteşe ilçesi Kurşunlu Cami Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşların kentin 2023 hedefleriyle ilgili görüşlerini dile getirdiği otobüste, katılımcılar şehirle ilgili düşüncülerini yazarak görevlilere verdi.

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, gazetecilere yaptığı açıklamada, otobüsün uğradığı 20 ilden birinin de Muğla olduğunu söyledi.

Otobüste vatandaşlara yaşadıkları şehirlerle ilgili istek ve taleplerini içeren anketler yapıldığını belirten Mete, "Ülkemizin 2023 hedefleri var. Bu bağlamda amacımız, cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünde Şehrim 2023 Projesi ile sürdürülebilir bir marka haline gelerek, eksikliklerin o şehri en iyi bilen vatandaşlarımız tarafından belirlenmesi." dedi.

Kentte yaşayan engellilerin çalışmaya destek vermesinin kendilerini sevindirdiğini kaydeden Mete, "Bütün Muğlalı vatandaşlarımızı bu ankete katılmaya davet ediyoruz." ifadesini kullandı.

Mete, çalışmanın tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesinden talep gelmesi halinde, şehirde yaşayan vatandaşların neler düşündüğünü onlarla paylaşacaklarını dile getirdi.

Sistemin Türkiye'de bütün illerde uygulandığını hatırlatan Mete, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'dan yolcu ettiği otobüsün yarın da Milas ilçesinde vatandaşların taleplerini alacağını ifade etti.

Kaynak: AA