Öğrencilere Meslek Seçmeleri Konusunda Panel Düzenlendi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu’nda "Lojistik, Bankacılık ve Halkla ilişkiler" konulu panel düzenlendi.

Öğrencilere Meslek Seçmeleri Konusunda Panel Düzenlendi
Şaphane Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen panele Ziraat Bankası Şaphane Şubesi Müşteri ilişkileri Yöneticisi Davut Çavuşoğlu, Ekol Ulusal dağıtım Bölge Sorumlusu Baki Özlük, Müşteri Hizmetleri Yöneticisi Samet Ocak, Şaphane Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Panelde konuşan Ziraat Bankası Şaphane Şubesi Müşteri ilişkileri Yöneticisi Davut Çavuşoğlu,

’’Ben pazarlarda yaşıyorum çok başarılı bir öğrencilik geçirmedim başarılı olmak derslerinizin iyi olması değildir. hayatta hiçbir zaman ben oldum deme lüksünüz yok. Kendinizi yenilemezseniz sınıfta kalıyorsunuz. Fırsatları değerlendirin, kendinizi sürekli geliştirin. En büyük önceliğiniz yabancı dil öğrenme ve bilgisayar bilginizi geliştirmeye çalışmak olsun. O zaman bir sıfır değilde beş sıfır öne geçmiş olursunuz’’ dedi.

Lojistik Sorumlusu Baki Özlük, ’’Lojistik stajyer alımlarından bahsetmek istiyorum. Stajı zorunlu değilse ve okul sigortanızı sağlamıyorsa stajyer alamıyoruz. Sizin okulunuzdan stajyer aldık. Şimdi okulunuzdaki öğrencilerden Samet benim çalışanım. Sizde Samet gibi olabilirsiniz’ dedi.

Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil, Kariyer ve Etkinlik Haftasına katılan herkese teşekkür etti. Panele gelen konuşmacılara teşekkür belgesi ve okul adına öğrencilerin hazırlamış olduğu okul gazetesini takdim etti.(YD-EFE)
Kaynak: İHA