Kocaeli'den Kısa Kısa

Gölcük Belediyesi Eğitim ve Kültür Müdürlüğü ile Gölcük Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile çeşitli kurslarda eğitim gören kursiyerlerin ürettiği ürünler sergilendi.



Gölcük Kongre Sarayı'nda düzenlenen etkinliğe, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, eşi Funda Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, eşi Feriha Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ile kursiyerlerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Altıntaş, kurslara katılanların aldığı eğitimler sayesinde meslek edinmelerinin, kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.

Kadının bulunduğu her yerde güzellik ve bolluk olduğunu ifade eden Altıntaş, okuma yazma seferberliğine de herkesin destek vermesini istedi.

Başkan Ellibeş de kadınların el emeği, alın teri ve göz nuru eserlerini sunduklarını belirterek, yıl içerisinde yapılan çalışmaların birbirinden güzel olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi.

- Türkiye şampiyonluğu için "yelken" açacaklar

İzmit Yelken Kulübü, Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen Optimist - Laser Türkiye Şampiyonası'nda yelken açacak.

Didim Yat ve Yelken Kulübü'nün ev sahipliğinde yapılacak organizasyona katılacak İzmit Yelken Kulübü sporcuları, şampiyonaya Antrenör Cemal Aracı tarafından hazırlandı.

Aracı, yaptığı açıklamada, sporcuların çok çalıştığını belirterek, 14-19 Mayıs'ta Aydın'da gerçekleştirilecek şampiyona için hazır olduklarını söyledi.

Kaynak: AA