İmam Hatipler Arası Modern Ve Geleneksel Spor Oyunları

İstanbul'daki 243 İmam Hatip Ortaokulu'nu kapsayan ve bir ay süren etkinlik sona erdi.

Öncü Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen İstanbul İmam Hatip Ortaokulları Arası Modern ve Geleneksel Spor Oyunları sona erdi.

İstanbul'da 243 okulun katılımıyla düzenlenen ve bir ay süren etkinliğin ödül töreni Sütlüce'deki Miniatürk'te yapıldı. Ödül törenine İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Ömer Faruk Terzi, Spor İstanbul Genel Müdürü Abdülhalim Aksu, İSPER Genel Müdürü Salih Çil, Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Genel Başkanı Mustafa Canbey ile bir çok davetli katıldı.

Organizasyonda öğrenciler, tekvando, badminton, güreş, penaltı atışları, mas güreşi, okçuluk, mini golf ve kros branşlarında yarıştı. Toplam 8 branşta yapılan müsabakalarda ödül kazanan 19 okula kupaları takdim edildi.

Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Genel Başkanı Canbey ödül töreninin açılış konuşmasında inançlı, sporcu, sağlıklı nesillere ihtiyaç olduğunu anlatarak, sporla gençleri buluşturan çok nitelikli organizasyonlara imza attıklarını ifade etti.

Açılış konuşmasının ardından program, ortaokul öğrencilerinin oluşturduğu müzik grubu tarafından çalınan ve söylenen Kahramanlık Türküleri Konseri, tekvando ve güreş gösterileriyle devam etti.

Programın sonunda başarılı okullara kupaları verildi. Miniatürk'ü ziyaret eden yüzlerce ziyaretçinin izlediği ödül töreni sporcularla çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

Kaynak: AA