Fatih'te Zincirleme Trafik Kazası Açıklaması 2 Yaralı

Fatih’te bir minibüs şoförü yayaya çarpmamak için sola manevra yapınca 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi yaralanırken, trafikte de yoğunluk yaşandı.

Fatih'te Zincirleme Trafik Kazası Açıklaması 2 Yaralı
Olay, Fatih Atatürk Bulvarı İstanbul Manifaturacılar Çarşısı (İMÇ) istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, saat 09.30 sıralarında Beyoğlu Aksaray istikametinde seyir halinde olan minibüs sürücüsü, yayaya çarpmamak için sola manevra yapınca kaldırıma çarptı. O esnada arkada seyir halinde olan 2 otomobil de duramayarak araca arkadan çarptı. Kazada yaya ve otomobil sürücüsü yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobil içinde sıkışan sürücüyü çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı sürücü ve yaya, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan, kaza nedeniyle Atatürk Bulvarı Aksaray istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Kazaya karışan araçların olay yerinden kaldırılmasıyla trafik normale döndü.
Kaynak: İHA